Тестове

Видео - Тест: Непобедимият победител Toyota Hilux

Малко преди Toyota Hilux да бъде обявен за носител на престижния приз Международна награда за пикап 2022 (IPUA 2022) списание КАМИОНИ тества бъдещия победител на българска земя. Ето и кратко видео от теста.

13.12.2021 

Тест: Непобедимият победител Toyota Hilux

Малко преди Toyota Hilux да бъде обявен за носител на престижния приз Международна награда за пикап 2022 (IPUA 2022) списание КАМИОНИ тества бъдещия победител на българска земя.

03.12.2021 

Landtrek е пикапът на Peugeot

Новия еднотонен пикап Peugeot Landtrek бе сред изненадите подготвени от Stellantis и Groupe PSA по време на събитие в Рюселсхайм през октомври. А членовете на журитата Международен ван на годината и Международна награда за пикап имаха възможност да го тестват на доста сериозно офроуд трасе.

28.10.2021 

Видео - Тест на новия ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него. Вижте видео от теста.

18.11.2020 

Тест: Новият ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него.

09.11.2020 

Видео - Тест на Ford Ranger Raptor

Винаги е предизвикателство да седнеш зад волана на Ranger Raptor - разработеният специално за тежък офроуд пикап на Ford и да изпробваш истинските му възможности. Вижте видеото от преживяването.

29.05.2020 

Тест: През гори и реки с Ford Ranger Raptor

Винаги е предизвикателство да седнеш зад волана на Ranger Raptor - разработеният специално за тежък офроуд пикап на Ford и да изпробваш истинските му възможности.

13.05.2020