СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

<< Назад
 

Официален вносител на Peugeot за България

контакти:
1839 София
бул. Ботевградско шосе 459
 (+359 2) 892-11-00
 (+359 2) 892-11-02
 sfa@peugeot.bg
 http://www.peugeot.bg
 

PEUGEOT BOXER & e-BOXER

Peugeot Boxer решително се вписва в новото време. Той е оборудван с редица системи за помощ на водача при шофиране като ESP, ABS, Помощ при внезапно спиране (AFU), Система против приплъзване на колелата (ASR), Електронен разпределител на спирачното усилие, обновена и усъвършенствана спирачна система. Новите аудиосистеми предлагат удобството на функцията свободни ръце с Bluetooth и USB вход, както и 5-инчов сензорен дисплей - световна премиера в сегмента.
PEUGEOT Boxer предлага нова гама със 100% електрически двигател с пробег до 224 км, който запазва качествата на PEUGEOT Boxer заедно с всички предимства на електрическия двигател: запазени полезен обем и товар, бързо ускорение благодарение на моментално достъпния въртящ момент, безшумна работа на двигателя и не на последно място комфорт зад волана благодарение на редуцираните вибрации.

 

PEUGEOT ELECTRIC EXPERIENCE

Електрическата революция за професионалистите започна! Цялата лекотоварна гама на PEUGEOT вече е и 100% електрическа. PEUGEOT PARTNER, EXPERT и BOXER се предлагат както в конвенционална, така и в напълно електрическа версия. Отличителна черта на електрическите лекотоварни автомобили на марката е, че не правят никакъв компромис по отношение на обем и товарен капацитет в сравнение с версиите с двигател с вътрешно горене, като в същото време предлагат предимствата на електрическия двигател: по-ниски разходи за поддръжка, висок въртящ момент, наличен от момента на стартиране без вибрации, шум, смяна на предавки.

 

PEUGEOT EXPERT & e-EXPERT

PEUGEOT e-EXPERT спечели наградата Международен ван на годината през 2021 г. Новият PEUGEOT e-EXPERT идва с избор от 2 батерии с капацитет 50 и 75 kWh и 2 нива на пробег, предлагащи до 330 км съгласно сертификационния цикъл WLTP, 3 дължини (Compact, Standard и Long), капацитет на теглене от 1000 кг и полезен товар от 1275 кг. С достъп до градския център без ограничения, както и до подземните паркинги и гаражи, новият PEUGEOT e-EXPERT създава ново предложение в сегмента на компактните ванове със 100% електрически двигател.

 

PEUGEOT PARTNER & e-PARTNER

Адаптивен към всякакви дейности, с работно пространство, което улеснява ежедневието, с технологии като дигиталния PEUGEOT i-Cockpit® и с добре обмислен дизайн, PEUGEOT PARTNER е в свои води при всякакви ситуации. Наличен и в 100% електрическа версия като e-PARTNER, той позволява неограничен достъп до централните градски части.
С най-добър в класа си полезен товар до 1000 кг,  две дължини на каросерията, високи технологии и функции за безопасност, широка гама двигатели и оборудване. Моделът е оборудван с индикатор за претоварване за безопасно товарене и пространствен заден изглед, който осигурява изглед от камерата към зоните без видимост.

дейност:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kamibque/public_html/pikapi.bg/public_html/site/content/site_object.php on line 320
последна актуализация:
21.07.2022