СИЛВЪР СТАР МОТОРС ЕАД

<< Назад
контакти:
1510 София
ул. „Резбарска“ № 5
 http://www.mercedes-benz.bg
 

Mercedes-Benz Citan

Изцяло ново поколение на компактния ван Citan с многостранни приложения и изключителна функционалност. Предлага се товарен и пътнически вариант, всеки от който с две дължини – дълга и екстра дълга база. През 2022 г. се очаква и товаропътнически вариант Mixto.
Новият Citan предлага богато оборудване и асистиращи програми като 7" мултимедийна система MBUX , автономно паркиране, активен спирачен асистент, адаптивен круиз контрол и др.
Двигателите са дизелов с мощности 75, 95 и 116 к.с., както и бензинов с мощности 102 и 130 к.с. И двата силови агрегата се предлагат с 6-степенна механична или опционално с автоматична 7-степенна предавателна кутия. През следващата година се очаква и електрически вариант eCitan с пробег около 300 км.

 

 

Mercedes-Benz Vito

Vito e многофункционален автомобил с едни с от най-добрите характеристики в този сегмент по отношение на полезния товар и възможностите за разнообразно приложение. Предлагат се три варианта – товарен, Tourer – пътнически и Mixto – товаропътнически с до 5+1 места. Товарният Vito е с 3 дължини като предлага товарен обем до 6,6 куб. м и побира до 3 европалета. Пътническият вариант е с до 8+1 места, предлагайки 3 нива на оборудване, а почитателите на лукса могат да изберат и изградения на същата база Mercedes-Benz V-Class.
Двигателят е дизелов с мощности от 102 до 237 к.с. , а сервизният интервал на обслужване – до 40 000 км. Предавателните кутии са ръчна 6-степенна или автоматична 9-степенна 9G-Tronic, а задвижването на колелата може да е задно или 4х4 4MATIC.
Налични са и електрически варианти на модела – eVito Panel van и eVito Tourer. При товарния вариант мощността на двигателя е 85 кВт, а средният пробег – около 150 км по WLTP. Пътническия вариант е с мощност 150 кВт и среден пробег до около 330 км по WLTP.

 

 

Mercedes-Benz Sprinter

Повече от 25 години този модел е синоним за успех в сегмента на лекотоварни автомобили с брутна маса между 2,8 т и 5,5 т. Sprinter е най-успешният модел в лекотоварната гама на Mercedes-Benz и поставя стандарти по отношение на безопасността, ефективността и комфорта. Третото поколение съчетава прогресивен дизайн с удобства и функции за безопасност от леките автомобили. Директно от леките автомобили идва и мултимедийната система MBUX с до 10,25-инчов сензорен екран и гласово управление, както и асистиращи системи като 360-градусова камера, адаптивен круиз контрол, активен спирачен асистент, асистент за поддържане на лентата з движение и др.
Затворен фургон, шаси-кабина или пътнически ван – Sprinter предлага богат избор от варианти според нуждите на клиента. При затворения фургон има четири дължини и три височини, което дава възможност за натоварване на до 7 европалета. Ако е необходим повече обем на разположение е шаси кабина, която може да бъде и двойна с до 6+1 места. За туристически или технологичен транспорт Sprinter може да бъде преоборудван в пътнически ван с до 22+1 места.
 Високоефективният дизелов двигател е с мощности от 114 до 190 к.с. и до 450 Нм въртящ момент, а сервизните интервали са до 60 000 км. Предавателните кутии са ръчна 6-степенна или автоматична 9-степенна 9G-Tronic, а задвижването на колелата може да е предно, задно или 4х4.
През 2021 г. в България бе представен и електрически Sprinter с мощност до 85 кВт с въртящ момент до 295 Нм. Предлага се с два варианта на батерии като средният пробег с по-голямата е до около 168 км по WLTP, а полезния товар до 891 кг. При необходимост от по-голям полезен товар, може да се избере батерията по-малък капацитет.

 

 

Новият Fuso Canter

Моделът с брутна маса между 3,5 т и 8,55 т е преход от лекотоварните към тежкотоварните автомобили. Fuso Canter е добре познат по цял свят, а вече е и обновен с по-атрактивна визия и добавени множество асистиращи системи като система за аварийно спиране, асистент при неволно напускане на лентата, предупреждаваща система за движещи се обекти и неподвижни препятствия Sideguard Assist и други. Благодарение на най-малкия радиус на завой в своя клас, големия полезен товар и гъвкавостта FUSO Canter е бестселър сред лекотоварните камиони.
Предлага се в пет теглови варианта от 3,5т до 8,55 т , шест междуосия – от 2500 до 4750 мм, двигатели с мощности от 130 до 175 к.с. и избор между ръчна или автоматична предавателна кутия. За експлоатация по пресечени терени FUSO Canter разполага и с вариант със задвижване 4х4.

дейност:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kamibque/public_html/pikapi.bg/public_html/site/content/site_object.php on line 320
последна актуализация:
21.07.2022