СОФИЯ ФРАНС АУТО АД

<< Назад
контакти:
1839 София
бул. Ботевградско шосе 459
 (+359 2) 892-11-00
 (+359 2) 892-11-02
 http://www.citroen.bg
 

Citroën трансформации

„INSPIRED BY PRO“ (букв. „Вдъхновен от професионалистите“) в последните 100 години винаги е бил водещ принцип при разработката на моделите от лекотоварната гама на Citroën, които от най-ранните версии са съобразени с обективните нужди на бизнеса. Citroën стартира революция в сегмента на лекотоварните автомобили още в далечната 1939 г., когато лансира за първи път на пазара ван, с цялостно обновена структура, предно задвижване, нисък праг на товарене и плъзгаща се странична врата. Оттук тръгва пътят на модерния лекотоварен автомобил, който днес е незаменим помощник на всеки бизнес. Новаторският дух на Citroën е жив и до днес и марката е сред пионерите в сегмента.
Диалогичността е заложена в кодовете на марката и тя е изключително обърната към потребителите си и техните нужди са стимул за разработването на широка гама лекотоварни автомобили: напълно завършена гама фургони с полезен обем от 3 до 17 м³, с дължини от 4,40 м до 6,30 м и с полезен товар до 1700 кг. Въпреки широката си гама превозни средства с бизнес насоченост, произвеждани на поточните линии, марката има значителен брой потребители, с нужда от индивидуални решения, съобразени с естеството на работата и специфична употреба на автомобила. Тази ниша се запълва от трансформациите на базовите автомобили. Вдъхновен от професионалистите, в годините Citroën постоянно и целенасочено работи за изграждането на мрежа от висококвалифицирани европейски партньори и доставчици на допълнително оборудване, която да може да предложи почти неограничени възможности за персонализация и трансформиране на всички модели от лекотоварната гама. Благодарение на опита и дългогодишната работа в тази насока, днес ние можем да гарантираме качеството и надеждността на всяка една трансформация, както и нейната реализация в оптимални срокове. Базовият автомобил се ползва с пълната гаранция на Citroën или 2 години, без ограничение на пробега за периода.

 

Хладилен автомобил

Независимо дали търсите хладилен автомобил, пътнически бус, специално оборудван за превоз на хора със специални нужди, линейка, репатриращ автомобил или версия за превоз на коне, модел със специална надстройка, шпригли с платнище или вътрешно оборудване с рафтове и шкафове за съхранение, превоз на инструменти и екипировка, или имате нужда от друг специфичен лекотоварен модел, можете да се доверите на Citroën.

 

Citroën предлага най-пълната електрифицирана лекотоварна гама

Изключително успешен производител на конвенционални лекотоварни автомобили от 1919 г. насам, Citroën непрекъснато иновира, за да се адаптира към промените в обществото и да осигури на професионалистите спокойствие и лекота в ежедневната им работа. През 2021 г., в отговор на новите екологични и социални предизвикателства, Citroën внедрява нови технологии и използването на алтернативни енергийни източници, както и представя нови концепции за мобилност. Към момента можем да се похвалим с най-пълната електрифицирана лекотоварна гама, където всеки модел, предлаган с двигател с вътрешно горене, получава своя еквивалент с алтернативно задвижване: ë-Berlingo, ë-Jumper, ë-Jumpy и ë-Jumpy Hydrogen.
Европейският пазар на електрически превозни средства расте бързо, като се е увеличил със 132% през 2020 г. спрямо 2019 г. Очаква се пазарът да нарасне с още 53% до края на 2021 г., с над 2 милиона регистрации и значителен ръст на пазара на електрически LCV (+127%), в който Citroën възнамерява да бъде основен играч. Целта на марката за 2025 г. е да постигне над 25% дял на електрическите модели.
Освен отговорността за намаляване на въглеродния отпечатък на нашите гами, електрическите лекотоварни автомобили на Citroën са от съществено значение за професионалистите, чиято работа често ги отвежда в централна градска част, където достъпът става все по-ограничен. Електрификацията дава възможност за модифициране на фирмените паркове с оглед на екологична и икономическа оптимизация. Например, ë-Berlingo Van консумира средно 18 кВтч електроенергия на 100 км пробег, което възлиза на 4,32 лв. с ДДС, а експлоатационните разходи са средно с 30% по-ниски, отколкото при версията с вътрешно горене.
Цялата електрифицирана гама се ползва с технологията за бързо зареждане, което позволява батерията да бъде в готовност до 80% за 1 час. Батерията е с 8-годишна гаранция или 160 000 километра.
В допълнение, електрификацията осигурява на водача и спътниците му мигновено ускорение, липса на вибрации, безшумна работа на електромотора, плавно шофиране, което допринася за допълнителен комфорт по време на работа. Същевременно електрифицираната гама запазва всички доказани характеристики на конвенционалните лекотоварни автомобили за оптимална производителност, модулност и функционалност.
В края на 2022 г. към електрическата офанзива на марката ще се присъедини и My Ami Cargo, което е изключителна иновативна концепция, която очертава нова територия на пазара на микромобилност.

дейност:
Citroën трансформации: Персонализирано решение
за нуждите на всеки бизнес

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kamibque/public_html/pikapi.bg/public_html/site/content/site_object.php on line 320
последна актуализация:
21.07.2022