Новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

06.06.2023

Новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

Bridgestone, глобален лидер в разработването на гумите и решения за устойчива мобилност, пусна новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 - първокласна гума за всякакви терени, която дава на шофьорите на 4x4 автомобили пълен контрол върху всякакъв терен.Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 е проектирана да позволи на шофьорите да се справят с офроуд предизвикателства, като същевременно ги държи в правилната посока по време на техните пътешествия. По-специално, гумата предлага:

• Агресивен дизайн за по-добра адаптация и реакция върху различни видове терени. По-специално, иновативната шестоъгълна форма на блоковете и архитектура на шарката осигуряват отличен баланс между сцепление и спиране върху различни повърхности, както и капацитет за захващане върху кал и сняг, като същевременно поддържат гумата чиста, когато се връща на асфалт.

• Отлично сцепление на мокра и суха настилка за максимален контрол както при маневри на права, така и в завой. Благодарение на съединение с високо съдържание на силициев диоксид, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 осигурява превъзходна адхезия върху мокра повърхност. Гумата също е сертифицирана с маркировки 3PMSF и M+S, което я прави съвместима с приетите нормативи, както и напълно готова за зимата.

• Подобрен пробег с 40%1 в сравнение с нейния предшественик, станал възможен благодарение на нейната максимизирана ширина на отпечатъка, оптимизирано контактно петно и увеличена дълбочина на плъзгане.

Премиум гума, която отговаря на нуждите на шофьорите на 4x4 автомобили за безопасност, представяне върху всякакви терени и приключения.

„Според нашето цялостно проучване на пазара, водачите на превозни средства 4x4 търсят свобода и приключения, като същевременно търсят безопасност и увереност, че са готови да се справят с предстоящия път, независимо от времето или терена. С новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 ние предлагаме на всички водачи на 4x4, независимо дали търсят приключение или използват превозното си средство за ежедневната си работа, увереността и контрола, от които се нуждаят, за да разгърнат пълния си потенциал на превозните си средства при справяне с подобни условия извън пътя.”, каза Емилио Тиберио, CTO & COO в Bridgestone EMIA .

Разработена и произведена в Европа, новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 се предлага в 43 размера, вариращи от 15 до 19 инча. Гумата за всякакви терени е проектирана и тествана в Европейския център за научноизследователска и развойна дейност на Bridgestone, използвайки технологията за виртуална разработка на гуми. Този устойчив подход позволява да бъде създадена и тествана виртуално дигитална версия на гума в процес на разработка преди изграждането на прототипи, което води до спестяване на суровини и емисии на CO2 по време на разработката.

Създадена в съответствие с ангажимента на Bridgestone E8, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 също е резултат от опита и експертизата, натрупани от Bridgestone при разработването на гумата като оригинално оборудване, проектирана специално за Lamborghini Huracán Sterrato. Като ексклузивен партньор за гумите на суперавтомобила, Bridgestone разработи по поръчка първата в света гума за всички терени с технология Run-Flat за суперавтомобили, за да подобри възможностите за всякакви терени на Huracán Sterrato, като същевременно увеличи тръпката и удоволствието от шофирането по асфалт.

<< Обратно към новините