Първият Great Wall слезе от поточните линии в Ловеч

15.11.2011

Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall от пробното производство, което стартира в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Great Wall Voleex C10. По този начин Литекс започна тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили...

Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall от пробното производство, което стартира в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Great Wall Voleex C10. По този начин Литекс започна тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили.

С пробното производство квалифицираните служители на завода допълнително ще усъвършенстват своите умения. На практика те ще приложат една от най-успешните и иновативни мениджмънт системи за производство на автомобили в света, което ще гарантира изключително високото качество на колите, произвеждани от завода.

Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината. Плановете на Литекс Моторс са произведени автомобили за реализация на пазарите в страната и чужбина да бъдат налични в началото на следващата година, когато трябва официално да бъде открит и завода на компанията.

Поради големия интерес на потребителите дилърската мрежа на марката в страната стартира през октомври с вносни автомобили Great Wall. До момента има над 150 заявки за различните модели.

www.vanove.bg

<< Обратно към новините