София Франс Ауто получи награда от TotalEnergies за дистрибутирането на масла

03.11.2022

София Франс Ауто получи награда от TotalEnergies за дистрибутирането на масла

„София Франс Ауто“ (SFA) бе отличена от TotalEnergies като един от най-големите в света независими дистрибутори на маслата Quartz, Rubia и Elf. Наградата Lubricants Awards 2022 беше връчена на г-н Ивайло Витанов, директор „Резервни части“ в компанията, по време на официална церемония в Шато де Шантийи край Париж, Франция.


 

„За нас е чест да получим това отличие от TotalEnergies след дълги години на добро партньорство. Благодарение на нашето сътрудничество и на широката ни мрежа за разпространение на масла, качествените продукти на TotalEnergies достигат до крайните потребители в страната“, сподели Ивайло Витанов по повод получената награда.

TotalEnergies организира веднъж на две години наградите за смазочни материали, но за първи път такава е присъдена на дистрибутор от България. Отличените партньори на световната мултиенергийна корпорация са 27 от общо 140 страни. Основният критерий за оценка е обемът продажби на продуктите на TotalEnergies за последната година, като за 2021-а “София Франс Ауто“ е реализирала над 600 тона от маслата на компанията.

Продуктите на TotalEnergies са предпочитани у нас заради високото качество, съвместимостта с всички видове автомобилни двигатели и конкурентните цени. От вносните масла в България те се нареждат с гамата Quartz на първа позиция спрямо останалите на пазара. Използването им сe препоръчва и от производителя на автомобилите Peugeot, Citroen и Opel, чийто официален вносител за страната е SFA.

„София Франс Ауто“ започва партньорството си с TotalEnergies през 2009 г., като първоначално разпространява продуктите им в оторизираните сервизи на Peugeot, а впоследствие предлага широка гама от смазочните материали и в независимата търговско-сервизна мрежа в цялата страна. От няколко години SFA вече е обособила и складове за масла в по-големите градове. По този начин маслата TotalEnergies, които са в услуга не само на автомобилния сектор, но и на различни сфери в индустрията, достигат до хиляди клиенти.

През годините партньорството укрепва, обемите на продажби растат. Разширява се и обхвата на съвместните проекти с TotalEnergies, които понастоящем са насочени към обособяването на автосервизна мрежа под бранда на TotalEnergies Quartz Auto Service, която качествено да обслужва всякакви марки автомобили, както и към възможността да бъдат инсталирани публични станции за зареждане на електрически автомобили при партньори на „София Франс Ауто“.

<< Обратно към новините