RAM и Red Bull KTM Factory Racing ще си партнират

20.07.2022

RAM и Red Bull KTM Factory Racing ще си партнират

RAM и Red Bull KTM Factory Racing обявиха партньорство, с което да обединят силите си в три различни състезания през 2022 г.: Световният шампионат на FIM по мотокрос, Световният шампионат на FIM Enduro, и Световният шампионат на FIM Hard Enduro.Сътрудничеството се основава на споделените ценности на марките за сила и гъвкавост, както и на тяхната способност да преодоляват всяко препятствие с твърдост и решителност.

Партньорството започна официално през уикенда 16-17 юли по време на кръга от световния шампионат по мотокрос на FIM в Локет, Чехия. Американската марка предостави четири RAM 1500s – два модела RAM 1500 TRX, RAM Laramie Night Edition и RAM 1500 Rebel – на разположение на екипите на Red Bull KTM Factory Racing за пътуване през оставащия сезон 2022.

Като част от споразумението, логото на RAM ще присъства на мотоциклетите MXGP и около падока през целия сезон, както и във всички социални медийни канали на KTM – Facebook, Twitter, Instagram и YouTube. Освен това, пикапите RAM ще бъдат показвани по време на планирани събития.

Доменико Гостоли, ръководител на RAM & Dodge Brands Enlarged Europe, заяви, че „В Европа RAM е марка със специфични и ентусиазирани последователи. Ето защо сме горди да обявим партньорство с един от най-големите производители на мотоциклети. Това ще ни позволи да говорим с публика, напълно съответства на нашите цели. Нашата клиентска база е страстна и те очакват RAM да бъде толкова вълнуващ, колкото едно състезание от световен шампионат по мотокрос на FIM. Освен това, заклетите фенове на моторните спортове и клиентите на нашия пикап споделят страст към мощността и пъргавината на всякакъв терен, офроуд мотоциклетите и пикапите трябва да са перфектни”.

Робърт Джонас, ръководител на KTM Motorsports Offroad: „Официалното партньорство с RAM дава ключова подкрепа при пътуване на нашата състезателна програма. RAM и неговият модел RAM 1500 TRX — най-бързият и най-мощният пикап в света — пасват идеално на нашия подход READY TO RACE. RAM също има дълга история в производителността, така че те знаят нашите изисквания за съвършенство в този топ спорт.

Важно за успеха на отборите Red Bull KTM Factory Racing Motocross и Enduro е да имаме добро работно партньорство с толкова качествена марка и ние с нетърпение очакваме да започнем да градим заедно бъдещите успехи.“

<< Обратно към новините