Новият Amarok идва и с матрични фарове

26.05.2022

Новият Amarok идва и с матрични фарове

Включени светлини и спуснати завеси за премиерата на новия Amarok. Когато първокласният пикап на Volkswagen Commercial Vehicles се появи на сцената, LED фаровете, монтирани като стандарт, ще бъдат един от големите акценти.Това е премиум автомобил, включително по отношение на светлините, защото Amarok по стандарт ще има предни LED фарове. Като опция, и при версиите с по-високи спецификации на пикапа е добавена IQ.Light. Тези LED матрични фарове също създават силно въздействаща светлинна графика.

Въпреки че те все пак не превръщат нощта в ден, шофирането нощно време е значително по-лесно. В характеристиките на автомобила се включва и активна, автоматично регулираща се светлина, когато има насрещно движение, улично осветление или светофари, както и статични ъглови светлини, които осветяват по-добре трасето в посока на движението. Това гарантира по-голям комфорт и безопасност.

Алберт Кирцингер, ръководител на дизайнерския екип във Volkswagen Commercial Vehicles, каза: „Със своите високотехнологични светлини новият Amarok ще бъде разпознаваем като истински VW отдалеч, и в същото време ще показва уникален светлинен почерк.

„IQ.Light е само един от множеството „акценти“ в новия Amarok от Volkswagen Commercial Vehicles. Още детайли ще бъдат представени през следващите седмици. Дизайнът на Volkswagen Commercial Vehicles поставя нови технологични нива в сегмента на премиум пикапите. LED матричните фарове „IQ.Light“ подчертават високотехнологичния вид на новия Amarok.

<< Обратно към новините