INEOS Automotive ще си партнира със Силвър Стар Моторс

27.04.2022

INEOS Automotive ще си партнира със Силвър Стар Моторс

Първата локация в България на INEOS Grenadier е сред 160-те потвърдени центрове за продажба и сервиз. До края на 2022 г. INEOS планира да има 200 търговски обекти в целия свят.


 

INEOS Automotive номинира партньора, който ще оперира като първи търговски обект в България. Той е част от 160-те потвърдени локации по целия свят.

Потвърденият търговец в България е Силвър Стар Моторс в София. INEOS вече работи с ритейла, за да създаде своя търговски обект и да бъде готов да посрещне клиенти през следващите няколко месеца. Този процес включва интензивна програма на INEOS за обучение на търговските агенти и сервизните техници. Ритейл обектът ще отвори врати през лятото.

Целта е по-голямата част от клиентите в България да бъдат на разумно разстояние от оторизиран сервиз на INEOS. Партньорът, заедно със своите сервизи, ще формират гръбнака на сервизната мрежа в България.

“Работихме неуморно повече от година, за да намерим партньори, които споделят нашия ентусиазъм и вълнение за Grenadier“, каза Клаус Хартман, ръководител на INEOS Automotive за Европа. „Те познават любителите на 4X4 и техните изисквания и имат доказан опит в премиум обслужването. Заедно с избраните партньори очакваме с нетърпение да предоставим на клиентите на Grenadier съветите, насоките и подкрепата, от които се нуждаят.”

До края на 2022 г. INEOS планира да създаде мрежа от 200 търговски и сервизни обекти за Grenadier, обхващащи над 50 страни, включващи установени дилърски групи, 4X4 специалисти и търговци на селскостопанска техника. Потенциалните клиенти могат да намерят най-близкия търговец на дребно Grenadier чрез интерактивна карта на адрес ineosgrenadier.com.

Техническите спецификации на INEOS Grenadier за България ще бъдат потвърдени своевременно.За информация относно цени, клиентите трябва да се свържат със Силвър Стар Моторс.

<< Обратно към новините