Премиерата на новия Ford Ranger е скоро!

01.11.2021

Премиерата на новия Ford Ranger е скоро!

Идва новото поколение на европейският бестселър при пикапите Ford Ranger. Чакането е към края си. От Ford Motor Company обявиха, че на 24 ноември ще бъде разкрит дългоочакваният нов Ford Ranger.От Ford анонсираха, че моделът е преосмислен и изцяло преработен, и че това ще бъде най-умният, най-гъвкавият и най-способният Ranger, който някога са виждали клиентите на модела от повече от 180 пазара по целия свят. За целта специалистите на Ford са провели повече от 5000 интервюта със стотици собственици на пикапи по целия свят, за да разберат как използват те своите автомобили, какво харесват, какво искат да имат и какви преживявания са от най-голямо значение за тях. Този подход, ориентиран към клиента, е помогнал на Ford при проектирането и вземането на инженерните решения за следващото поколение на Ranger.

С обновен здрав външен вид и множество нови функции, които повишават производителността, възможностите и гъвкавостта, следващото поколение на Ranger е проектирано така, че да достигне до повече места, да работи по-усилено и да предлага повече комфорт и финес от всякога.

Премиерата на новия Ranger е на 24 ноември, на живо от 8 ч на адрес https://www.youtube.com/c/FordEurope.

Дотогава - тук, всеки може да хвърли кратък поглед върху процеса на проектиране с главния дизайнер на следващото поколение на Ranger Макс Тран, който разкрива как хиляди прозрения на собственици от цял ​​свят са помогнали и са повлияли на дизайна на пикапа и на много от неговите ключови характеристики.

„Като дизайнери, ние се ангажирахме с клиентите много по-рано в процеса на проектиране, прекарахме повече време с тях и получихме повече прозрения от всякога. Интересно е, че открихме, че независимо на кой пазар, нашите клиенти са изпълнители. Те обичат да решават собствените си проблеми и обичат да се чувстват уверени в своя пикап... Не само начина, по който функционира превозното средство, но и начина, по който се чувстват, когато го карат.”, казва Макс Тран във видеото.

<< Обратно към новините