International Pick-up Award – шест пикапа в спор за престижното отличие

сп. Ванове, 2012, Бр. 4
20.11.2012

След като вече стана ясно как се представиха тримата новобранци Great Wall Steed, SsangYong Korando Sports и Fiat Strada в сравнителния тест за определяне на носителя на най-ценната награда в света на пикапите – International Pick-up Award, ето че дойде ред да обърнем внимание на трите „истински“ пикапа, които успяха да се справят с всички предизвикателства на тежкото офроуд трасе Милбрук: Volkswagen Amarok, Isuzu D-Max и Ford RangerСлед като вече стана ясно как се представиха тримата новобранци Great Wall Steed, SsangYong Korando Sports и Fiat Strada в сравнителния тест за определяне на носителя на най-ценната награда в света на пикапите – International Pick-up Award, ето че дойде ред да обърнем внимание на трите „истински“ пикапа, които успяха да се справят с всички предизвикателства на тежкото офроуд трасе Милбрук: Volkswagen Amarok, Isuzu D-Max и Ford Ranger
Продължение от миналия брой

Преди да насоча вниманието ви към главните действащи лица в кулминация­та на теста, нека да припомня какво се случи в първата му част. Накратко, в него взеха участие шест модела, които доста си приличат по замисъл (с изключение на Fiat Strada), но са изпълнени по абсолютно различен начин. Оста­вяйки настрана непълноценния Fiat с неговото предно задвижване, всеки от пикапите демонстрира сериозни достойнства, но и немалко недостатъци.
SsangYong Korando Sports можеше да се похвали с най-култивирано работещия двигател и най-комфортната возия в теста. На обратния полюс бяха оценките за неприемливо малкия му просвет и ограничените възможности за превозване на товари.

Цялата статия може да прочетете в списанието

Красимир Кирилов

<< Обратно към новините