Новият Ford Ranger спечели International Pick-up Award 2013

сп. Ванове, 2012, Бр. 4
20.11.2012

Новият пикап на Ford беше избран за Международен пикап на годината след като се справи със силната конкуренция на Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok по време на тежък сравнителен тест, проведен през октомври на английското офроуд трасе Милбрук. Международното жури от журналисти, представящи своите страни (вкл. България в лицето на сп. ВАНОВЕ) присъди на Ranger 46 точки (от 106 възможни), с което той изпревари D-Max (29 т.) и Amarok (17 т.)Новият пикап на Ford беше избран за Международен пикап на годината след като се справи със силната конкуренция на Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok по време на тежък сравнителен тест, проведен през октомври на английското офроуд трасе Милбрук. Международното жури от журналисти, представящи своите страни (вкл. България в лицето на сп. ВАНОВЕ) присъди на Ranger 46 точки (от 106 възможни), с което той изпревари D-Max (29 т.) и Amarok (17 т.)


Освен новите Ford Ranger, Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok 8AT, в теста за званието International Pick-up Award се включиха още Great Wall Steed, SsangYong Korando Sports и Fiat Strada (повече подробности за теста можете да прочетете на стр. 12). Ето част от коментарите на членовете на журито:
„Ford Ranger е добре конструиран пикап с чудесен интериор и удобна шофьорска позиция. 2,2-литровият двигател TDCi с мощност 150 к.с. е възможно най-добрият избор.“

 

 

Цялата статия може да прочетете в списанието

 

 

Красимир Кирилов

<< Обратно към новините