Юбилейният брой на списание КАМИОНИ е при вас – на хартия и онлайн

02.04.2021

Третата за 2021 година книжка на любимото ви списание дойде под знака на 20-ата годишнина на изданието

Юбилейният брой на списание КАМИОНИ е при вас – на хартия и онлайн

Новият брой на списание КАМИОНИ отново е при Вас. И този път е малко по-специален, защото е под знака на 20 години списание КАМИОНИ. На 1 април 2021 година с навършват точно толкова години от излизането на първия брой на списанието. Така, че в ръцете си държите юбилейния брой №200 на КАМИОНИ.

Новия брой на списание КАМИОНИ можете да го разлистите на хартия и онлайн - навсякъде и по всяко време, на компютър, таблет, телефон.Изтеглете броя като PDF файл – това е бързо, лесно и удобно. Електронният вариант на списанието е достъпен само при направен абонамент, а как можете да се абонирате – вижте ТУК. Ако вече сте абонати, значи имате потребителско име и парола за достъп. А ако все още нямате - пишете на abonament@btp.bg и ще ги получите.

Електронните издания на списанията на Българска Транспортна Преса може да четете и през приложението Bulgarian Transport Press, което е достъпно в App Store или Google Play.

По повод годишнината на списание КАМИОНИ и създаването на Българска Транспортна Преса получихме много поздравления и пожелания от наши дългогодишни приятели и партньори. Те ни направиха горди от, това което сме постигнали, продължаваме да правим и ще продължаваме да правим. Първите 20 пожелания публикуваме на страниците на броя. И те говорят, че летоброенето в транспортния бранш на България може да се раздели на преди и след появата на списание КАМИОНИ.

Празникът си е празник, но ежедневието в света на автомобилите за работа е изпълнено с делници, за най-интересното от които ви информираме в новия брой на КАМИОНИ. Започваме с няколко интересни доставки при камионите и ремаркетата и още редица новости от България.

Новости, разбира се, има и от чужбина. Renault Trucks обяви, че наближава обновяването на тежките сери камиони - T, C и K. Представяме ви подробно и един камион от наистина тежка категория - SCANIA G 540 10x4/6 XT. А на прага на масовата електрификация в транспорта става ясно, че Европа се нуждае спешно от инфраструктура за зареждане на електромобили.

При лекотоварните също бе интересно. Renault обнови почти цялата си лекотоварната си гама, а Ford сериозно ъпгрейдва системите си за сигурност. При вановете в броя си имаме и черешка на тортата – първият в България тест на първия електрически автомобил на Mercedes-Benz, който се предлага на българския пазар - EQV300.

А около спорния Пакет Мобилност става все по-ясно, че интересите убиват екологията. А британските превозвачи и спедитори очакват brexit катастрофа.

Интересна премиера имаше и в света на автобусите – Karsan представи Autonoumus Atak Electric, който вече е в серийно производство.

Ето и всичките теми в юбилейния брой на списание КАМИОНИ:

Доставки
Нови интересни доставки от CTE Трейлърс България
Първа доставка на новия MAN TGX в България
Силен старт за Ford Trucks България


Ново в BG
FindCargo.NET – най-бързо развиващата се транспортна платформа в Европа
Младежи без родителска подкрепа започват безплатно обучение за професионални шофьори
(само онлайн)

В аванс
Обновени модели на Renault Trucks в сериите T, C и K

Представяме
Тежка категория: SCANIA G 540 10x4/6 XT

Юбилей
20 пожелания за 20 години КАМИОНИ

e-mobility
Сезонът на етикетите
Европа се нуждае спешно от инфраструктура за зареждане на електромобили
(само онлайн)

Ванове
Тест: Mercedes-Benz EQV300: Наистина интелигентна електромобилност
Renault обнови лекотоварната си гама
Groupe PSA получи наградата Ван на годината 2021
Електрическият Citroёn ё-Berlingo
(само онлайн)
FORDLiive – по-малко престои, по-успешен бизнес
Ето я новата емблема на Peugeot
(само онлайн)

Транспорт
ИА АА усъвършенства софтуера си и пуска нови електронни услуги
Пакет Мобилност – интересите бият екологията
Британските превозвачи и спедитори очакват brexit катастрофа
Над 96 процента от новите камиони в ЕС са дизелови
(само онлайн)
Най-скъпите тол пътища в Европа (само онлайн)

Технологии
Композитни материали атакуват позициите на металите (само онлайн)

Спорт
Техниката в ETRC се развива с малки стъпки

Автобуси
Karsan Autonoumus Atak Electric влиза в серийно производство
2020 година – рекордна за Solaris


Втора употреба
Силвър Стар с нови, по-добри условия за употребяваните автомобили

Но повече ще научите, когато разлистите любимото си списание. И отново не забравяйте – то е с Вас навсякъде и по всяко време - на хартия и в онлайн версия, която е по-голяма и по-богата и може да свалите от тук или чрез приложението Bulgarian Transport Press, достъпно в App Store или Google Play.

<< Обратно към новините