Брой 6 на КАМИОНИ вече е на пазара, достъпен и онлайн

06.07.2020

Брой 6 на КАМИОНИ вече е на пазара, достъпен и онлайн

Отново можете да „разлистите“ любимото си списание и онлайн – навсякъде, по всяко време, на компютър, таблет и телефон. Можете също да изтеглите броя и като PDF файл – лесно и удобно.

 
 

Електронният вариант отново е още по-голям и по-богат и този път включва 20 допълнителни страници. В брой 6 на списание КАМИОНИ акцентът е производствата, доставките и транспорта след тежките изминали месеци на извънредно, затворени граници, спрели заводи и всеобща несигурност.

Логично акцентът на броя е в първата ни среща със Scania 540 S на българска земя. Впечатленията си от теста камиона можем да обобщим така - мощен, ефективен, икономичен, комфортен… За пръв път изпробвахме на пътя флагмана на шведската марка, оборудван вече с новия и най-мощен шестцилиндров, редови, 13-литров дизелов двигател на Scania.

Не можем да подминем сериозното раздвижване в сегмента на вановете. Електрификацията на лекотоварната гама на PSA вече е в ход, след като в края на юни се състоя виртуална премиера на първото електрическо каре на PSA в лекотоварния сегмент – напълно електрическите ванове Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Opel Vivaro и Vauxhall Vivaro.

Ford пък анонсира обновените варианти Trail и Active на моделите си от лекотоварната гама Transit. Новите версии се отличават с впечатляващ дизайн, изненадващи способности при тежки пътни условия и легендарната здравина на Transit.

От рубриката ни Ново в BG ще разберете кой предлага разплащане на пътна такса в България за всички категории превозни средства и кое е най-модерното джакузи за камиони у нас.
 
От броя ще научите каква е възрастовата структура на товарния автопарк в България, какви ще са общите проекти на алианса между Volkswagen и Ford и още много интересни новости.

В раздела ни Автобуси ще научите в кой град тръгнаха нови газови автобуси Yutong, и как се подготвя следващото издание на изложението FIAA 2020.

Ето и всички теми в списанието:

Ново в BG
UTA предлага разплащане на пътна такса в България за всички категории превозни средства
Джакузи за камиони


Доставка
Атмикс ООД инвестира
Триосен DAF CF 480 FAR за СИТИ ООД


Тест
Scania 540 S: Отличен баланс на мощ и ефективност

Представяме
БУЛАВТО налага марката FASSI  на българския пазар

Транспорт
Пакет Мобилност се е запътил към съдебната скамейка
Над 77 000 от товарните автомобили у нас са нови
Как да намалим последствията от Пакет Мобилност


Ванове
Гамата на Ford Transit – в нови територии с версиите Active и Trail
Електрификацията на лекотоварната гама на PSA е в ход
Ford и Volkswagen с ванове и пикапи на общи платформи


Оборудване
Дезинфекция на превозното средство

Производители
Колосът от Фридрихсхафен

Ретро
Съкровища на двора

Спорт
Моторните спортове и пандемията

Гуми
BRIDGESTONE DURAVIS All Season – всесезонна гума за лекотоварния сегмент

Автобуси
Нови газови автобуси Yutong тръгнаха в Габрово
FIAA 2020 обяви мерки за безопасност при предстоящото изложение


Втора употреба
Втори живот с ново предназначение

Екипът на КАМИОНИ ви пожелава приятно четене! И не забравяйте – четете не само, както сте свикнали – на хартия, но и онлайн – навсякъде и по-всяко време, при това напълно безплатно – тук.

<< Обратно към новините