София Франс Ауто допълва сервизните си услуги

13.04.2020

София Франс Ауто допълва сервизните си услуги

За да предостави нови възможности на своите клиенти и да гарантира тяхната мобилност, София Франс Ауто въвежда допълнителни сервизни услуги. Собствениците на автомобили с марката Peugeot могат да се възползват от тях за поддръжката и ремонта на своите автомобили.


В условията на извънредно положение, оторизираните сервизи на Peugeot продължават да работят при стриктно спазване на засилени мерки за сигурност, предоставят нови дистанционни услуги и подсилват дигиталните си канали.

В сила е процедура за следпродажбено обслужване, която е адаптирана към периода на епидемията с COVID-19, съобразена с препоръките на здравните власти и обхваща всяка една стъпка от посещението на клиента в сервиз.

Онлайн записване на час, сервизен калкулатор, онлайн чат със сервизен консултант и електронен магазин за резервни части, са част от дигиталните услуги, които са на разположение на всички собственици на автомобил Peugeot.

Услугата Video Check дава възможост за онлайн проследяване на целия процес на сервизната интервенция, получаване на препоръка за необходимия ремонт и лесна комуникация със сервизен специалист.

"Oт врата до врата" включва съдействие за придвижване на автомобил до и от оторизиран сервиз на Peugeot. Услугата се заявава онлайн. В посочения ден и час, сервизен специалист на Peugeot приема автомобила от избраната локация, спазвайки препоръчителна физическа дистанция и стриктни хигиенно-санитарни мерки. Специалистът поставя предпазни покривала върху контактните повърхности на автомобила (волан, скоростен лост, ръчна спирачка, седалка). След извършване на сервизната интервенция, автомобилът се връща на клиента, почистен и дезинфекциран.

"Завеждане на щети на място" улеснява потребителите при настъпване на застрахователно събитие и необходимост от завеждане на щета. Услугата важи за застрахованите в Алианц и Групама, заявява се онлайн или чрез връзка с посочени оторизирани сервизи на Peugeot в страната, а щетата се завежда на посочен от тях адрес.

Услугата "Наем на оборотен автомобил" предлага ползването на оборотен автомобил под наем за избран период от време, в рамките на сервизен ремонт или обслужване в оторизираните сервизи на Марката. Предаването на автомобила се извършва безконтактно, а предоставеният оборотен автомобил е дезинфекциран.
 

<< Обратно към новините