Новото поколение Mitsubishi L200 (MY20) - повече от здрав пикап

20.08.2019

Новото поколение Mitsubishi L200 (MY20) - повече от здрав пикап

Точно 40 години след представянето на първия еднотонен пикап и над 4.7 милиона продажби по целия свят – 416 000 от които все още са в движение в Европа през 2019 г. (данни на MME от юни, 2019) – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) представи 6-то поколение на L200 през ноември, 2018 г.

Продаван в 150 страни, L200 е вторият най-популярен модел в гамата на MMC след Outlander и преди ASX и играе ключова роля в стратегията на корпорацията, особено в ASEAN региона.

Подобрена надеждност, усъвършенствани он- и офроуд възможности (благодарение на Super Select 4WD II системата, допълнена от новите Off Road режими и Асистентът при спускане по наклон), комфорт и екстри като в лек автомобил, новото поколение L200 се превръща в най-екстремния модел 4WD автомобил, предлаган от Mitsubishi Motors, след легендарното Pajero.

Произвеждан в Тайланд – най-големият завод на MMC извън Япония – новият Rough & Tough L200 ще бъде в изложбените салони в Европа от септември, 2019 г.
Инженерната книга на Mitsubishi Motors, постоянно актуализирана от 1978г. насам, се е превърнала в уникален продуктов актив, от който директно могат да се видят преимуществата на новия L200,включително:

- Изцяло нов екстериорен дизайн –наречен Rock Solid
- Високо качество на изработката(отвътре и отвън)
- Подобрена 4WD система, с вкл. нов Off Road Режим и Система за контрол при спускане по наклон
- Нов 2.2-литровдизелов двигател (отговарящ на стандарта Euro 6d temp)за Европа
- Нов 6-степенен автоматик
- Подобрено шаси, спирачки и окачване
- Подобрен комфорт
- Нови функционалности за безопасност:

BSW -Система за следене и предупреждение при наличие на обекти в мъртвата зона с функция Lane Change Assist
RCTA -Система за предупреждение при приближаващи обекти при маневриране на заден ход
FCM -Система за ограничаване на опасността от удар отпред с допълнителна функция за разпознаване на пешеходци
UMMCS -Система за ограничаване на опасността от удар при погрешно ускорение от място или движение със скорост до 10 км/ч.

- Нови интериорни подобрения (вкл. реконструирани предни седалки)
- По-голямо разнообразие от аксесоари

Разработването на 6-тото поколение на пикапа беше основен стремеж за Корпорацията, не само поради факта, че този автомобил носи 15% от продажбите на марката в световен мащаб. Също толкова важен е положителният имидж, който моделът изграждаоще от 1978 г. със своята всепризната 4WD репутация, която силно напомня на легендарното Pajero, но е променена, така че да пасва на еднотонния пикап.

<< Обратно към новините