Toyota Hilux 2019 Special Edition

24.04.2019

Toyota Hilux 2019 Special Edition

По време на изложението за търговски автомобили в Бирмингам, Toyota ще представи Hilux 2019 Special Edition.

Toyota Hilux 2019 Special Edition ще се появи на европейския пазар през август. Тя ще се предлага във версиите Double Cab и Extra Cab. Разликата от стандартните изпълнения на модела ще се изразяват в редица екстериорни и интериорни елементи.

Разликите във външния дизайн на 2019 Special Edition включват решени в черно и тъмно сиво рамки на предната решетка, фаровете за мъгла, дръжки на вратите, капаци на външните огледала и други. Версията на пикапа предназначена за Западна Европа ще разполага също така с двуцветни 18-цолови джанти, докато тези за Източна Европа ще бъдат изцяло черни и отново 18-цолови.По отношение на интериора, при Toyota Hilux 2019 Special Edition цялостното решение е черен цвят, с акценти от хром и лак.

В оборудването специалното издание на Hilux са включени и доста системи за повишаване на активната безопасност. Тук се отнасят системата за разпознаване и предупреждаване за намиращи се в опасна близост велосипедисти и пешеходци, адаптивен круз контрол, система за разпознаване на пътните знаци, следване на пътното платно.

<< Обратно към новините