Силвър Стар официално откри новия си шоурум в Бургас

19.04.2019

Силвър Стар официално откри новия си шоурум в Бургас

Официалният дистрибутор на Mercedes-Benz в България – Силвър Стар, официално откри нов шоурум в Бургас. Сградата, се намира на ул. „Стефан Стамболов” 103 в морския град.

На специално събитие по случая генералният дилър на луксозния автомобилен бранд посрещна клиенти и партньори с елегантен коктейл и с изложение на цялата продуктова гама от леки автомобили, ванове и камиони. Гвоздеят на вечерта беше премиерата на новият Mercedes-Benz GLE, който беше показан за първи път в България именно в Бургас.„Бургас е ключов град за нас и се радваме да посрещнем всички вас тук. Силвър Стар навърши две години в България и със стъпването си в Бургас откриваме нови хоризонти за българския пазар. Като нова компания, с нов екип и с нови перспективи, пред нас има изключителни възможности и големи отговорности. Вече доказахме, че предлагаме безкомпромисно качество и в продукцията, и в сервизното обслужване и вярвам, че екипът в Бургас също ще бъде еталон в това отношение. Mercedes-Benz ни ангажира да бъдем №1 и поддържането на това ниво е най-важната задача пред целия екип”, заяви Ролф-Юрген Заерле, генерален мениджър на Силвър Стар.

Той представи новия ръководен екип, който ще отговаря за дейността в Бургас – Георги Жеков, мениджър Продажби и Илиян Йорданов, мениджър Следпродажбено обслужване.

По време на събитието в шоурума бяха представени видео материали, отразяващи впечатляващата 136-годишна история на Mercedes-Benz. За настроението на гостите се погрижиха оперните дами от трио „Сопрано”, които изпълниха част от най-популярните класически арии.След София, Варна и Пловдив, това е четвъртият комплекс на компанията в България, който предлага пълната продуктова гама на Mercedes-Benz. От април 2017 година до момента инвестициите на Силвър Стар в България са повече от 25 милиона евро. Сградата в Бургас е с обща разгъната площ от 5700 кв.м. Сервизната част включва приемна и склад за резервни части, сервиз за бояджийно-тенекеджийни услуги, активна приемна, сервиз за леки и товарни автомобили.

<< Обратно към новините