Силвър Стар стъпи и в Бургас

26.10.2018

Силвър Стар стъпи и в Бургас

Силвър Стар Ритейл открива свой продажбено-сервизен център за Mercedes-Benz в Бургас. След София, Варна и Пловдив, това е четвъртият комплекс на компанията в България, който ще предлага пълната продуктова гама на Mercedes-Benz.

Екип от висококвалифицирани специалисти ще се грижи за първокласно обслужване, следващо високите стандарти на Daimler и целите, които си поставя Силвър Стар в обслужването на своите клиенти. От април 2017 година до момента инвестициите на Силвър Стар в България са повече от 25 милиона евро.

„Когато стъпихме на българския пазар преди малко повече от година и половина, ние от Силвър Стар си поставихме ясни цели за увеличаване броя на нашите дилърства в страната. С отварянето на нашия нов шоурум и сервизен център в Бургас сме сигурни, че ще продължим да развиваме огромния потенциал на марката. Продажбите на леки автомобили, ванове и камиони вече започнаха, а от 1 ноември ще започне да функционира и следпродажбеното обслужване. През следващите няколко седмици планираме да направим значителни подобрения, за да успеем да покрием както стандартите на Силвър Стар, така и тези на Mercedes-Benz. Искам да кажа „Добре дошли“ на всички настоящи и бъдещи клиенти в Бургас, очакваме ви в нашия комплекс на бул. Стефан Стамболов на изхода за София”, заяви генералният мениджър на Силвър Стар в България Ролф-Юрген Заерле.Сградата на продажбено-сервизен център е с обща разгъната площ от 5700 кв. м. Сервизната част включва приемна и склад за резервни части, сервиз за бояджийно-тенекеджийни услуги, активна приемна, сервиз за леки и товарни автомобили.

Работното време на новия оторизиран дилър в Бургас е всеки ден от понеделник до петък от 8:30 до 18:30, в събота от 9:00 до 13:00 часа.

<< Обратно към новините