Литекс Моторс отбеляза 5 години Great Wall в България

19.10.2016

Литекс Моторс отбеляза 5 години Great Wall в България

Стилно тържество отбеляза петата годишнина от създаването на българския автомобилен производител Литекс Моторс и от стартирането на продажбите на китайската марка Great Wall в Бългаиря.

Събитието събра в софийския шоурум на Great Wall дилъри, клиенти и партньори на марката, специални гости, автомобилни журналисти...

Изпълнителният директор на Литекс Моторс Илия Терзиев подчерта, че през трудните първи пет години на компанията на българския пазар, марката Great Wall се е наложила като една от любимите и обичани автомобилни марки у нас. За което благодари на партньорите и клиентите, подкрепили българското автомобилостроене. В същото време, отбеляза г-н Терзиев, Great Wall увеличава присъствието си на съседни пазари - Македония, Сърбия и Румъния, а вече е позната и в Италия.

Изненадата на вечерта беше, показаният за пръв път в България, нов модел на марката Haval, наречен Haval 6 Coupe. В Литекс Моторс се надяват автомобилът да влезе в портфолиото им от следващата година.Както повеляват традициите тържеството завърши с разрязване на тортата.

<< Обратно към новините