Специализирани автомобили от Peugeot

28.04.2016

София Франс Ауто и Трансформа представиха пред своите партньори, клиенти и публика специализираните решения за професионалисти, предлагани от Peugeot.

По време на редица събития във Велико Търново, Русе, Варна, Пловдив, Стара Загора, Ямбол и София, Peugeot представи разнообразието от специализирани автомобили. Сред тях: термоизолирани автомобили за превоз на охладени и замразени стоки, автобуси за превоз на пътници, линейки, санитарни автомобили и санитарни облицовки, автомобили за превоз на хора с намалена подвижност, алуминиеви контейнери за стоки с голям обем, заключващи системи за товарното пространство, спални кабини и спойлери, въздушни окачвания. Присъстващите на събитията в седемте града имат възможност да се възползват от специални търговски условия в рамките на две седмици след събитията, които започнаха на 12 април във Велико Търново и завършиха на 27 април в столицата.Акцентът бе поставен върху новостите и полезните решения в цялата гама лекотоварни и специализирани автомобили. Гамата на Peugeot включва технологични решения, ориентирани към специфичните потребности на всеки клиент – алуминиеви бордови надстройки, алуминиеви бордови надстройки с PVC платнище и алуминиеви контейнери. Специалната алуминиева рама в комбинация с олекотената алуминиева надстройка води до намаляването на общото тегло с до 30%, като по този начин се увеличава полезният товар на автомобила. Автомобилите могат да бъдат окомплектовани с функционални спални кабини и спойлери.

Допълнително въздушно окачване дава възможност да бъде увеличен просветът. Окачването се използва както за подобряване на пътното поведение на автомобилите, така и за номиналното увеличаване на полезната им товароносимост.

Повече подробности за специализираните автомобили на Peugeot – в юнския брой на списание КАМИОНИ.

<< Обратно към новините