Alltrack модификацията на новия Caddy

17.09.2015

Volkswagen представи версията 4х4 на автосалона във Франкфурт

Alltrack модификацията на новия Caddy

Volkswagen Лекотоварни автомобили показа за пръв път на Международното автомобилно изложение във Франкфурт най-новата модификация на бестселъра си Caddy. Последователят на Cross Caddy се казва Caddy Alltrack и отново се предлага като пътнически и товарен автомобил...

Volkswagen Лекотоварни автомобили показа за пръв път на Международното автомобилно изложение във Франкфурт най-новата модификация на бестселъра си Caddy. Последователят на Cross Caddy се казва Caddy Alltrack и отново се предлага като пътнически и товарен автомобил.

Най-новият вариант на градския и семеен ван ясно се отличава от другите модификации на Caddy с неговите ексклузивни 17-цолови алуминиеви джанти “Quito”, новото лаково покритие “Mojave Beige” и опционалното задвижване на четири колела 4MOTION.

За ежедневно шофиране по неравни терени – индивидуалните екстериорни елементи или по-конкретно матираните сребристи прагове с надпис Alltrack обозначават ясно: това е най-новата офроуд стилизирана версия на четвъртото поколение Caddy.

Черните декоративни панели на калниците, черните странични прагове и долните ръбове на броните предават на автомобила излъчване за здравина. Те контрастират с боядисаните в цвета на купето брони, странични защитни лайстни и дръжки на вратите, като подчертава офроуд визията на новия Alltrack. Черната декоративна подкартерна защита е подчертана от допълнителни сребристи акценти. Други визуални акценти на двете версии на Caddy включват типичните Alltrack характеристики, като три хромирани лайстни на лакираната радиаторна решетка, странични огледала в сребристо на пътническата версия, H7 халогенни предни светлини, фарове за мъгла, затъмнени задни стопове, сребристи рейки, Alltrack лого върху предната решетка, както и на задния капак. В интериора на пътническата версия на Alltrack седалките са тапицирани в разработен специално за модела десен “7Summits”, както на гърба на облегалките на предните седалки има сгъваеми масички.

При товарната версия тапицерията на седалките “Pilion” е от издръжлив на триене текстил. И двата моделни варианта включват кожен пакет: кожен волан, кожена ръкохватка на скоростния лост и ръчната спирачка с декоративен цветен шев. Пътническата версия разполага с още атрактивни характеристики на оборудването, като например регулируемия среден подлакътник , хромираните акценти по превключвателите на светлините, огледалата, ел.стъклата и бутона на ръчната спирачка, както и педали с алуминиева оптика, Alltrack стелки с цветен шев и декор на арматурното табло в “Carbon Square Dark”. Освен впечатляващо излъчване, Caddy Alltrack има какво да покаже и по отношение на задвижването.

Базирана на последното, четвърто поколение на Caddy, версията Alltrack пристига с много характеристики от висококачественото оборудване Comfortline и може да се поръча в някои от комбинациите на двигател и скоростна кутия от линии на оборудване Trendline. В листата на предложенията на модификацията са четири ефективни 2.0-литрови TDI дизелови двигателя с диапазон на мощност от 75 до 150 к.с. и три ниско- емисионни TSI бензинови двигателя с кубатура 1.0 л, 1.2 л и 1.4 л и диапазон на мощност от 84 до 125 к.с., плюс икономичният 1.4 TGI метанов агрегат с мощност 110 к.с.

В зависимост от двигателя може да се избира измежду 5- и 6-степенна механична скоростна кутия или 6- и 7-степенна DSG автоматична скоростна кутия с два съединителя. Новото Caddy Alltrack допълнително може да се дооборудва със задвижване на четирите колела 4MOTION. Серийно Caddy Alltrack е винаги с асистент за изкачване по наклон, а пътническият вариант с механична климатична система “Climatic”, пакет „Светлина и видимост”(с автоматично затъмнение на огледалото за обратно виждане, дневни светлини с автоматично превключване, функции „Coming home” и „Leaving home” и сензор за дъжд, който регулира честотата на включване на чистачките спрямо интензивността на валежа), темпомат и радиосистема „Composition Colour” с 5-инчов сензорен дисплей. Предвижда се моделът да се предлага в Европа от края на 2015 година.

<< Обратно към новините