Русе Трак Сервиз ООД

<< Назад
контакти:
7000 Русе
бул. Тутракан № 100
 (+359 88) 513-01-14 – Продажби автомобили
 (+359 88) 936-63-55 – Резервни части и сервиз
 g.krastev@rusetruck.bg
 ivan.cvetkov@rusetruck.bg
 http://www.rusetruck.bg
 

Русе Трак Сервиз ООД

Дружеството стартира дейността си от началото на 2021 година, като сформира отличен екип от специалисти – търговци, приемчици, диагностици, автомеханици и електротехници.
Русе Трак Сервиз ООД предлага на клиентите си пълната гама лекотоварни и тежкотоварни автомобили на марката IVECO, като осигурява извършването на гаранционен и извънгаранционен сервиз съобразно стриктните изисквания и стандарти на компанията.
Дружеството разполага с необходимия потенциал и е в състояние да конфигурира широка гама специализирани автомобили (пожарни, бордови, хладилни, водоносни, сметосъбиращи и др.), с което да отговори на потребностите и изискванията на своите клиенти.
Сервизният център се намира недалеч от Дунав мост, край пътя за Силистра. Разполага с необходимото специализирано сервизно оборудване по стандартите на IVECO (ремонтни канали, подемна техника, специализирани инструменти и апаратура, измервателни уреди и диагностична техника). Екипът от сервизни специалисти е с дългогодишен и доказан опит в извършването на всякакви видове ремонтни операции. Същият е преминал обучение съгласно изискванията на IVECO, с което се гарантира качеството на обслужване и ремонт на автомобилите.
Сервизният център предлага:
продажба на цялата гама леко- и тежкотоварни автомобили IVECO;
гаранционно и извънгаранционно техническо обслужване;
диагностика – диагностичната апаратура на IVECO позволява както тестване на автомобила, така и обновяване на софтуера и програмиране на електронни управляващи централи;
текущи и основни ремонти на двигатели – с използването на оригинални и качествени резервни части;
ремонти по трансмисията и ходовата част;
ремонти по електрооборудването;
ремонти по климатичната инсталация.
Русе Трак Сервиз ООД осигурява 24-часов мобилен сервиз и предлага абонаментно сервизно обслужване на договорени преференциални цени и условия.
Персоналът в сервиза се състои от 10 служители.

Работно време: от понеделник до петък – от 8.00 до 18.00 часа

дейност:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kamibque/public_html/pikapi.bg/public_html/site/content/site_object.php on line 320
последна актуализация:
21.07.2022